Siguranta soferiilor si a vehiculelor PDF Print E-mail

Monitorizare ecoGPS: Creștem siguranța șoferiilor și a vehiculelor

Siguranța șoferilor întotdeauna este un lucru important pentru flota dvs. ecoGPS vă poate ajuta să scădeți câteva din riscuri.

1. Viteaza - Șoferii nu mai pot apasă pedala de accelerație fără ca dvs. sa nu știți. Viteza excesiva este principala cauza generatoare de evenimente rutiere grave. ecoGPS vă oferă Alerte de Viteza și Rapoarte pentru a vă putea tempera șoferii.

2. Utilizare neautorizata - Reducând km. parcurși în interes personal prin monitorizarea orarului liber și alerte, șansele ca să se producă un accident scad semnificativ.

3. Geozone - Cu ecoGPS puteți stabili zone geografice de interes pentru companie. În cazul în care șoferii sunt în afara zonelor geografice sistemul vă poate alerta prin SMS sau email. Cu Raport vizite geozone puteți să vedeți timp intrare, timp ieșire cât timp a stat în zonele geografice prestabilite.

 

4. Vehiculele furate se pot recupera cu ușurința. Vă măriți siguranța ca în caz de furt vehiculul poate fi recuperat cu ușurința. Vehiculele care au GPS pot beneficia de o reducere a CASCA pana la 8%.